engagement

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ


Η μοναδική διαύγεια, η ζωηρή λάμψη και η αντοχή στο χρόνο, είναι γνωρίσματα με τα οποία επέλεξε να προικίσει γενναιόδωρα η φύση το διαμάντι, διακρίνοντας το ως το πολυfότερο των ορυκτών της και το ακριβότερο υλικό δώρο της στον άνθρωπο. Αρχαία κείμενα μας αποκαλύπτουν πως στο πέρασμα των χρόνων, το διαμάντι ταυτίστηκε με το πιο δυνατό και ευγενές συναίσθημα, την αγάπη. Κατά την Ινδική μυθολογία το διαμάντι ασκούσε μεγάλη επιρροή στον έρωτα, αποτελούσε τον ιδανικότερο τρόπο έκφρασης της αιώνιας αγάπης και το καλύτερο αφιέρωμα πίστης και λατρείας. «Αδάμας» σημαίνει αδάμαστος, συνδυάζοντας για τους Έλληνες τα χαρακτηριστικά της πραγματικής αγάπης που είναι φλογερή, ατίθαση και αδάμαστη.

Πίστευαν ότι η φωτιά μέσα στο διαμάντι αντανακλούσε αυτήν ακριβώς την άσβεστη φλόγα. Από γραπτές μαρτυρίες μαθαίνουμε πως αιώνες πριν (1477) όταν ο Αρχιδούκας της Αυστρίας θέλησε να αποκαλύψει τα βαθιά συναισθήματα που έτρεφε για την μέλλουσα σύζυγό του Mαίρη της Βουργουνδίας, μαζί με την υπόσχεση γάμου επέλεξε να της δωρίσει ένα μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Το πρώτο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι γεγονός!

Σήμερα, ένα μονόπετρο συνεχίζει να συνοδεύει μια πρόταση γάμου, γιατί φανερώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο προς την μελλοντική σύντροφο, τη γνησιότητα των συναισθημάτων, «σφραγίζοντας» μια υπόσχεση παντοτινής αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

Σε μια επέτειο, ένα διαμαντένιο κόσμημα επιβεβαιώνει τα βαθιά αισθήματα δυο συντρόφων που προχωρούν μαζί στον κύκλο της ζωής, διατηρώντας αναλλοίωτη και δυνατή την αγάπη στο χρόνο, όσο ανεπηρέαστη μένει και η αξία ενός διαμαντιού .

Στο Diamond Club θα βρείτε το κατάλληλο κόσμημα για κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας… στην αρχή του γάμου σας, σε μια εκδήλωση αγάπης, σε μια επέτειο, στη γέννηση ενός παιδιού, σ’ ένα ευχαριστώ, σ’ ένα μου λείπεις, ή απλά και μόνο όντας ερωτευμένοι!
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ


Η αγορά ενός διαμαντιού είναι μια παντοτινή επένδυση σε ένα αληθινό θαύμα της φύσης που υπάρχει όσο υπάρχει και η ζωή! Αναζητώντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι για μια στιγμή τόσο συναισθηματική και πολύτιμη μεγαλώνει την αγωνία, ιδιαίτερα αν αυτό το ανεκτίμητο σύμβολο παντοτινής αγάπης είναι το καλύτερο.

Επιτρέψτε στους ειδικούς του οίκου μας να σας βοηθήσουν να διαλέξτε το καταλληλότερο για εσάς. Η ποικιλία της φύσης, σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας, τον προυπολογισμό σας και την περίσταση. Το διαμάντι που θα επιλέξετε θα αντιπροσωπεύει μια βαθύτατα συναισθηματική επένδυση, η οποία θα φέρει για πάντα μαζί της όνειρα, επιθυμίες και θα αποκαλύπτει στις γενιές που θα ακολουθήσουν τη σημασία του συμβόλου αυτού ως υπόσχεση διαρκούς αγάπης.

Στο Diamond Club έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό μονόπετρο! Αφού ανακαλύψετε το απόλυτο διαμάντι για εσάς, διαλέξτε το δέσιμο που θα το αγκαλιάσει σύμφωνα με το αισθητικό σας κριτήριο. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του οίκου θα σμιλέψουν για εσάς ένα θαύμα λεπτοτεχνίας που θα συναντά πλήρως την επιθυμία σας! Την ποιότητα του κοσμήματος και την άρτια επεξεργασία του την εγγυάται ο κ. Δανελιάν προσωπικά!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ!


Η έκπληξη της πρότασης γάμου είναι μια μαγευτική στιγμή που δε θα ξεχαστεί ποτέ! Με μία «κατάστρωση σχεδίου» για να ταιριάξει τέλεια στο δάχτυλό της, το γεγονός θα παραμείνει έκπληξη!

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.
Αν συνηθίζει να αφήνει τα δαχτυλίδια της τριγύρω, πάρτε αποτύπωμα από ένα σε μια πλάκα σαπούνι, σε ένα κομμάτι πλαστελίνη ή blue tack. Ακόμα και σε ένα κομμάτι ψωμί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να πάρετε μια αξιόπιστη μέτρηση!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ.
Μπορείτε να ξεσηκώστε το εσωτερικό ενός δαχτυλιδιού πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί. Θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε μια ακριβή μέτρηση.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ!
Είναι απλό! Φορέστε ένα δαχτυλίδι της σε ένα από τα δάχτυλά σας και σπρώξτε το μέχρι να εφαρμόσει και με ένα στυλό διαγράψτε τον κύκλο! Δείξτε μας το σημάδι κι εμείς θα σας βρούμε το σωστό νούμερο!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ.
Η καλύτερή της φίλη αν είναι εχέμυθη θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη σύμβουλος και ιδανική επιλογή! Δεν είναι ασυνήθιστο οι φίλες μεταξύ τους να ρωτάνε η μια το νούμερο δαχτυλιδιού της άλλης από περιέργεια!

«ΒΟΥΤΗΞΤΕ» ΤΗΣ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.
Αν αποσπάσετε από την κοσμηματοθήκη της ένα δαχτυλίδι που φοράει στον παράμεσο, χωρίς να σας υποψιαστεί, και μας το φέρετε, θα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μέτρησης!